Samenstellen van de jaarrekening

service5

Samenstellen van de jaarrekening


De jaarrekening is een belangrijk verantwoordingsdocument dat inzicht geeft in de Financiële prestaties van uw onderneming. Uw klanten, medewerkers en andere belanghebbenden hechten grote waarde aan de betrouwbaarheid van uw onderneming. Het is ook belangrijk u als ondernemer om op uw cijfers te kunnen vertrouwen en te weten dat uw onderneming op orde is.

Bij de jaarrekening ontvangt u van ons een grondige analyse van de Financiële positie van uw bedrijf. Ook moet u steeds vaker aan andere belanghebbenden een jaarverslag kunnen overleggen. Bijvoorbeeld aan de bank wanneer u een krediet wilt aanvragen, aan een nieuwe leverancier of aan de fiscus. Een samengestelde jaarrekening is dan noodzakelijk.

Daarnaast is de jaarrekening niet alleen een cijfermatige weergave van het afgelopen jaar, het is ook een belangrijke basis voor het nemen van beslissingen over de toekomst van uw onderneming.

Wilt u uw jaarrekening laten samenstellen door een vakmanschap tegen een bijzonder scherpe prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.