Over ons

Over Dindanda Consulting

 

Onze organisatie

Dindanda Consulting is een ambitieuze zelfstandige onderneming die zich voornamelijk richt op interim management & consulting met betrekking tot Finance, Accounting, Tax en Controlling.
Dindanda Consulting kenmerkt zich door een grote mate van deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Door de jaren heen hebben wij kennis en ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende organisaties en sectoren. Daardoor zijn wij breed inzetbaar op het gebied van Finance, Accounting, Tax, Controlling en adviseren bij belastingaangelegenheden.

Wij staan bij de Belastingdienst geregistreerd als Belastingconsulent, zo zijn wij ertoe in staat voor belastingaangelegenheden zaken u op een breed terrein van dienst te zijn.

Dindanda Consulting is een organisatie waar u al uw mogelijke administratieve dienstverlening kunt onderbrengen. Door partnership met diverse accountantskantoren zijn wij in staat accountantsverklaringen voor u te laten verzorgen indien dat noodzakelijk mocht zijn.

 

Historie

jdDe heer C.T.J. Dindanda is de grondlegger en oprichter van Dindanda Consulting sinds de oprichting van het bedrijf in augustus 2014. Hij begon zijn carrière bij de Regiokorps Politie Haaglanden. Daarna kennis en praktijkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven zoals bij Baker Tilly Berk Accountants & Belastingadviseurs, Hittech Multin BV, Zestgroup BV en SCA.

Al sinds een aantal jaren was hij aan het denken geweest over zelfstandig ondernemerschap. Nadat zijn functie bij Zestgroup B.V., waar hij als Financial Controller en sparring-partner van de Financiële directeur gewerkt heeft, wegens bedrijfsorganisatorische redenen was volledig komen te vervallen, heeft hij de knoop doorgehakt en besloten om zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Kernwaarden

Binnen Dindanda Consulting staan de volgende kernwaarden centraal en leidend in onze werkwijze.

Kwaliteit
Wij streven naar kwaliteit en niet naar kwantiteit. Groei en uitbreiding van clientèle is bij ons wel belangrijk, maar dit mag niet ten koste gaan van de kwaliteit.

Klantgericht
Wij streven naar duurzame klantrelaties. Bij ons staat de klant centraal. Hierdoor onderhouden wij graag een goede band met onze klanten om een goede continuïteit te waarborgen.
Daarnaast bent u voor ons een klant, maar geen nummer.

Betrouwbaar
Wij zijn eerlijk, integer en betrouwbaar in ons handelen. Wij doen wat jij wilt en zegt.

Professioneel
Wij zijn een professionele organisatie. In ons werk zijn nauwkeurigheid en accuratesse van groot belang.